Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Törlőkendő

Molfix törlőkendő babatestápolóvalMolfix popsitörlők a kisbabák igényeihez igazítva!

Egy jó popsitörlő ami nem szakad, nem ragad, elég vastag és mégsem túl nedves? Igen!
Ismerkedj meg a Molfix popsitörlőkkel, amiket úgy alkottunk meg, hogy a legtökéletesebb legyen számodra és babád számára.

Popsitörlő egy cseppnyi babaápoló kivonattal

A praktikus zárófedélnek köszönhetően a popsitörlő nem szárad ki és kellően nedves marad a még tökéletesebb tisztításért. Bőrbarát anyagokkal gazdagítottuk, ami segít visszaállítani a kisbabák bőrének természetes Ph szintjét.

A popsitörlőink úgy fejlesztettük ki, hogy az minél bőrkímélőbb legyen a babád számára: Alkoholmentes, szappanmentes, parabénmentes összetétel, egy cseppnyi baby lotionnal a hidratálásért. Bőrgyógyászatilag tesztelt termék!

Babatestápolós törlőkendőnket megvásárolhatod egyesével vagy praktikus triopack formájában is, mely 3 csomag 60 db-os törlőkendőt tartalmaz.  

Sensitive törlőkendő újszülötteknek és a nagyobbacskáknak is

Gondoltunk az újszülött és extra érzékeny bőrű babákra is!

Az újszülött sensitive törlőkendő már a baba egészen pici korától fogva használható, hiszen pihe-puha kialakítását kifejezetten az újszülöttek érzékeny bőréhez álmodták meg a Molfix szakértői. A kék csomagos, 60 db-os senstivice törlőkendő pedig a nagyobb gyerekeknek készült, szintén illatanyagmentes és pihe-puha, nagyobb, 60 db-os kiszerelésben. Mindkét sensitive törlőkendő gyengéden tisztítja és ápolja a baba bőrét.

Mivel nem irritálja a bőrt, sem a szemet és szemkörnyéket bátran kipróbálhatod akár sminklemosó kendőként is!

Bármelyik törlőkendőre is esik a választásod, jól döntesz, próbáld ki őket te is!

Mindhárom féle Molfix törlőkendőnk a baba egész testén használható!

Rendezés: